Februari; de maand van de dichtgevroren sloten met gevolgd door een lekkere lente zon. Enkele deelnemers hebben zich op het ijs gewaagd. Voor anderen was het toch niet zo nodig. Het was een naast het weer, ook voor E4R een bijzondere maand. Zo heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden. Foeke, Lucie, Joep en Hibbe maken plaats voor vier kersverse bestuursleden. Deze maand zijn we druk bezig geweest met een goede overdracht.

Pre-Lockdown Christmas Lunch! // Wij hopen dat iedereen een fijne Kerst heeft gevierd Wij kijken nog even terug naar onze Kerstlunch die wij net op tijd konden houden op de dag voor de lockdown! Wat een geluk! Alle deelnemers hadden wat lekkers meegenomen / gemaakt en wij hebben dit samen kunnen eten! Van Nederlandse oliebollen tot Syrische, Turkse, Jemenitische (en nog meer!) lekkernijen!

Het jaarlijkse Sinterklaas feest was weer een gelaagde activiteit! De deelnemers hebben elkaar cadeaus kunnen geven en de Sint had nog een mooi gedicht voor alle deelnemers geschreven. De Sint met een mondkapje op was even wennen, maar werd met hard gejuich uitgezwaaid. De dag is afgesloten met een Sinterklaas quiz om alle weetjes van te testen.  

Tijdens de lockdown moeten we creatief zijn in het zoeken naar activiteiten. Het resultaat voor deze corona proof plus-module was de bingo! Tijdens de bingo hebben de deelnemers en het bestuur elkaar weer beter leren kennen. Verder hebben alle deelnemers een mooi prijs mee naar huis kunnen nemen! .

Hoe hebben onze deelnemers dit jaar leren kennen? Dit was onze eerste PLUS-module van het jaar! Ieder jaar gaan wij bowlen met de groep om elkaar laagdrempelig te leren kennen, corona heeft ons uitgedaagd om dit op een creatieve manier te doen! 🖌🖼 Alle deelnemers hebben hun droom geschilderd en vervolgens dit met de klas gedeeld! Een creatieve en leuke sessie!

Het jaar afgesloten met een bbq in de Delftse Hout. Alle deelnemers en buddy’s van dit jaar waren uitgenodigd om elkaar na een lange lockdown weer fysiek te spreken. Dit zorgde voor een levendige sfeer waarbij iedereen blij was elkaar weer te zien. Met E4R kijken we terug op een heel mooi jaar waarbij het project ondanks de lockdown toch heeft kunnen doorgaan. Het bestuur wil iedereen die hieraan mee

Een geweldige plus-module georganiseerd door Arup! De dag begon met een cursus waarin de deelnemers tips kregen in het maken van een motivatie brief en een CV. Later die middag waren er verschillende sprekers met als afsluiting het bouwen van een constructie van spaghetti en marshmallows. Dit zorgde dan ook voor veel mooi tafrelen op zoom! Wij danken Arup voor de onwijs leuke plus-module!

Onze eerste Online activiteit! Een leerzame en leuke Pubquiz! Om alle feitjes en kennis over Nederland te testen! Wij als bestuur deden ook hard mee, want het waren niet de makkelijkste vragen! Het was ontzettend leuk om de deelnemers weer eens samen te zien! Wij hebben in de tussentijd ook veel videocontact een-op-een met de deelnemers gehad, maar altijd fijn om even plezier te hebben met de hele groep, al

Het is even wennen en gek allemaal! Maar wij moeten ook gaan geloven aan de Corona-maatregelen, maar ons werk en onze vergaderingen blijven gewoon door gaan! Wij proberen onze contacten te onderhouden en zijn hard aan het brainstormen voor onze komende online… PLUS-modules! Inmiddels hebben wij er ook een nieuw bestuurslid bij! Namelijk Luci, extra wennen om je nieuwe bestuur op deze digitale manier te leren kennen!