Weer naar school!!
April is een mooie maand geweest voor E4R. De deelnemers hebben namelijk sinds de eerste week van april weer één keer per week fysiek les! Dat is heel goed nieuws, omdat het online een extra uitdaging is om een taal te leren. Ook is het natuurlijk veel leuker om elkaar in het echt te zien. Tim en Kim zijn ook even wezen buurten in de klas. Ze hebben een verwenpakketje gegeven aan de docenten; Inga en Rieteke. Ook voor hun was het namelijk een extra uitdaging en wij vonden dat ze dat dik hebben verdiend.
UAF
Verder hebben wij een online workshop gehad met UAF en de deelnemers. Er werd door UAF een training gegeven over studiekeuzes, hoe inschrijven werkt, uitleg over studiefinanciering enzovoorts. Naast alle nuttige informatie werden er persoonlijke verhalen gedeeld. Het was een mooie workshop met veel positieve reacties.
Delft op Zondag
Wij stonden in de krant! Er is een artikel over ons geschreven in de Delft op Zondag voor Passie met een Gouden Rand. Benieuwd naar het artikel? Klik dan op onderstaande link:
https://www.delftopzondag.nl/nieuws/algemeen/94053/passie-met-een-gouden-rand-tim-al-naimi-kim-handele