Februari; de maand van de dichtgevroren sloten met gevolgd door een lekkere lente zon. Enkele deelnemers hebben zich op het ijs gewaagd. Voor anderen was het toch niet zo nodig. Het was een naast het weer, ook voor E4R een bijzondere maand. Zo heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden. Foeke, Lucie, Joep en Hibbe maken plaats voor vier kersverse bestuursleden. Deze maand zijn we druk bezig geweest met een goede overdracht. Ieder nieuw bestuurslid heeft met zijn of haar voorganger gesproken en een visie opgesteld. Ook hebben we ons als nieuw bestuur voorgesteld aan de klas in een zoommeeting. Na de zoommeeting zijn we in een gatherme wereld gegaan, om daar vervolgens met elkaar een spelletje te spelen en elkaar een beetje te leren kennen. We zijn gemotiveerd om er in deze tijden het beste van te maken en we kunnen niet wachten om de klas in het echt te zien.

Benieuwd wie het nieuwe bestuur is geworden en wat hun functies zijn? Stay tuned!