Naast ons taalprogramma bieden we onze deelnemers ook een variëteit aan plusmodules aan. Deze worden georganiseerd om de Nederlandse cultuur op een leuke manier te leren kennen. Een aantal van deze plusmodules zijn gefocust op professionele skills en oriëntatie op de arbeidsmarkt.

Veel van onze deelnemers hebben een technische achtergrond die door de taallessen op een laag pitje heeft gestaan. Daarom werken we samen met Buccaneer Delft, een accelerator in energie en offshore scale-ups. Zij zullen casetrainingen organiseren die de technische harten van onze deelnemers sneller zullen laten kloppen! Naast de casetrainingen organiseert Buccaneer elke eerste donderdag van de maand “Energy Talks&Drinks” op hun kantoor op de paardenmarkt. Een evenement waar alle studenten van de TU Delft meer dan welkom zijn om te luisteren naar inspirerende sprekers uit de industrie met een aansluitende borrel. Afgelopen editie waren wij met onze deelnemers te gast, lees hier meer over de samenwerking!

https://buccaneerdelft.com/connecting-participants-with-th…/

Aankomende woensdag is er weer een editie van Energy Talks&Drinks, komen jullie ook?

https://buccaneerdelft.com/…/energy-talksdrinks-cyber-secu…/